11 mrt 2013

Te Koop: Faemily



Afgelopen weekend is Faemily gearriveerd. Geen onbekende voor ons want ze heeft al bij ons gelogeerd voor het zadelmak maken. Faemily is een Kentucky Mountain Saddle Horse. Haar vader is Kentucky Pathfinder, een chocolade Rocky Mountain Horse die tevens de opa is van onze Anouck. Faemily is als veulen bij haar huidige eigenaresse gekomen en is opgegroeid in een weide met soortgenoten.

Deze jonge dame wordt bitloos gereden en is altijd natuurlijk bekapt. Na het inrijden heeft de eigenaresse Faemily verder doorgereden en gecertificeerd. Faemily is dus ook voor de fokkerij inzetbaar. Deze stevige maar compacte merrie is 1.47m en bekend met het verkeer en wandelingen door bossen en landerijen. Ze loopt zowel alleen als samen met een ander paard. Faemily is een brave merrie die makkelijk in tölt te rijden is. Na een winterstop wordt het rijden nu weer opgepakt.

Onderstaand een serie foto's, de laatste is de vader van Faemily; Pathfinder. Voor geïnteresseerden is deze merrie te bezichtigen op onze locatie in Hechtel.