26 apr 2010

Sam logeert bij 'oude' bekenden

Met het vertrek van Jazz eind maart miste Sam een speelmaatje. De afgelopen weken bracht hij samen met Lilly en Trip door maar die is eigenlijk nog te jong voor flinke stoeipartij. Monique bood echter een opfokplekje aan samen met de bijna 2 jarigen Dean en Nilam en de volwassen Jake en Omar. Geweldig!

Gisteren, exact 1 jaar nadat we Dean en Nilam bij Bert en Monique hadden gebracht vertrokken we met Sam naar het prachtige Dwingelo. Het was een lange reis maar Sam sloeg zich er dapper doorheen en stond na een half uur al te soezen. Wat een voordeel om met een automaat en cruise control te kunnen rijden. In Dwingelo troffen we Dean, Nilam en de grote ruinen in hun fonkelnieuwe paddock paradise. Helemaal geweldig! Sam mocht eerst even de omgeving verkennen in een weitje terwijl de rest in de buitenrand liep en nieuwsgierig kwam kennismaken.

Mijn hemel, wat zijn die jongens gegroeid en mooi geworden in 1 jaar tijd! Dean lijkt sprekend op Lilly met een vleugje Potter, Nilam heeft de schitterende kruloortjes van papa en het mooie compacte lichaam van Dusty Rose. Ik ben apetrots!

We hadden allemaal zo'n fijn gevoel bij de kennismaking dat de jongens bij Sam gezet werden. Alles verliep vlekkenloos. Sam was ietwat onzeker maar durfde wel aan te geven dat hij de neus van Nilam en zijn achterste toch niet prettig vond. Zo hoort t ook! Vanmorgen kreeg ik al een berichtje dat de 3 musketiers met elkaar aan het ravotten waren. Heerlijk! Dit is precies wat Sam nodig had.