16 sep 2009

Hoog bezoek

Vandaag kregen we wel hele bijzondere gasten op bezoek. Een 6-tal bewoners van De Meander uit Dilsen Stokkem kwamen samen met een aantal begeleiders kennis maken met onze paarden. Stuk voor stuk paardenfans, enorm enthousiast en leergierig. Ik werd honderduit gevraagd over Potter, de hengst en welke merries allemaal veulens hadden gehad. Natuurlijk mocht iedereen paarden knuffelen en zowel Potter als Spirit lieten zich door vele handen betasten. Spirit heeft haar bijzondere gangen mogen tonen onder zadel en ook een stukje galop en draf laten zien.

Na een korte wandeling belandden we bij Rose, Paloma en hun veulens in de wei. Kleine Sam kwam enthousiast aangelopen om kennis te maken met dit gezellige groepje mensen. Ook Rose en Paloma kwamen even kennismaken. Jazz en Silas hadden het te druk met alle aandacht om ook nog te laten zien dat ze kunnen voetballen met hun reuze bal.

Onder het genot van een drankje kreeg iedereen foldertjes en kon ik bij elke foto de namen van de paarden invullen. Wel zo gemakkelijk om thuis aan de medebewoners te laten zien! We hadden makkelijk nog uren kunnen kletsen en iedereen wilde wel bij ons komen wonen of werken. Dat zou wel heel gezellig zijn!

Ik heb genoten van het bezoek en ben trots op de openheid en zachtheid van onze paarden. Zelfs onze Rose die normaliter niets met vreemde mensen van doen wil hebben kwam even kennis maken en dat is toch wel het levende bewijs hoe bijzonder onze gasten zijn!