15 jul 2013

Sakara in aktie

De afgelopen week hebben we veel met Sakara gewerkt. Van grondwerk tot rijden, van 'saai' pistewerk tot buiten rijden. Het is immers heel belangrijk om te weten hoe Sakara reageert op verschillende situaties om de potentiƫle nieuwe eigenaar zoveel mogelijk juiste informatie te geven. En Sakara doet het goed!

Het is erg leuk om met je eigen gefokte 'veulentje' aan het werk te mogen. Zal ze zich ons nog herinneren? Ik merk wel dat ze erg naar me toe trekt. Leuk hoor. Eigenlijk reageert Sakara tot op heden super op alles wat we met haar doen. Grondwerk in de roundpen ging super, het rijden pakt ze goed op, inmiddels is ze gewend om na het rijden afgespoten te worden. Toch best lekker met dit warme weer! En ook de eerste ritjes door het bos zijn gemaakt, met een ander paard maar ook alleen. Nee, we hebben zeker niet stil gezeten! Aangezien Sakara het afgelopen jaar vrijwel niet is gereden is het voor haar een hele aanpassing. Na een week werken merk je duidelijke vooruitgang en ze geniet van de aandacht.

Fotogeniek is ze in elk geval zeker en vast. Zodra ze een camera ziet wringt ze zich in allerlei bochten om in beeld te komen, van papa overgenomen? ;) Sakara meet 1.50m en is geboren in augustus 2006. Haar ouders zijn Potter en Secret. Sakara is met beiden opgegroeid en na het spenen is ze samen met Bud in de opfok gegaan tot aan verkoop. Wegens tijdgebrek komt ze nu beschikbaar. Een moedige beslissing want Sakara verdient de nodige aandacht al is afstand nemen een hele moeilijkse stap.


ps. Lucas heeft even op Sakara gezeten op zijn eigen verzoek. Zonder cap maar we hebben niet rond gestapt en ik hield hem natuurlijk goed vast.



Sakara in aktie 1 week verder:



Nieuwsgierig naar dit mooie meisje? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.