5 jun 2011

Pleasure's Society Queen aka Abby

Abby is alweer 6 weken oud. Time flies! Beetle neemt haar taak als moeder zeer goed op. Zou het verschil hebben gemaakt dat ze afgelopen winter de zorg voor Elena over heeft genomen na het spenen? Na een aantal weken aan huis te hebben gestaan is Beetle met dochter verhuisd naar de grote wei met schuilstal. Het weerzien van Beetle met Elena werd aanvankelijk niet met luid gejuich ontvangen. Nu Beetle haar eigen veulen had wilde ze niets meer van haar weten. Even afzien voor Elena maar een weekje later is de situatie alweer heel anders en is het een gezellig trio.

Abby is een zeer aanhankelijke dame en is niet bij mensen weg te slaan. Tijdens het voeren laat ze het eten links liggen en komt ze liever buurten en knuffelen met ons. Qua karakter is ze ook niet snel onder de indruk van iets; precies zoals we het graag zien. Dit gaat een stabiele dame worden, een heerlijk paard die zich makkelijk aanpast aan nieuwe situaties. En ook met Elena kan ze het prima vinden.

Zodra ook Lulu haar veulen geboren en sterk genoeg is, worden alle veulens en jaarling Elena samen in één groep gehouden. Dat wordt vast één groot feest!