15 jul 2010

Ta da!

Het duurde iets langer dan de titel doet blijken maar Beetle is veilig aangekomen in het Belgische Hechtel. Het was een lange reis voor haar met nog vele uren wachten op Schiphol totdat alle documenten in orde waren en we de reis naar Belgiƫ konden aanvaarden. We stonden ook nog met een lekke band maar dat was gelukkig net op tijd ontdekt voordat ze op de trailer stond dus Beetle mocht even op stal wachten totdat de band verwisseld was. Dank aan de heren voor hun hulp!

Vlak voordat het noodweer losbarste kwamen we thuis. Beetle had nog een half uur de tijd om even in de wei te lopen voordat ze in de ruime paddock kon schuilen voor de regen, storm en het onweer.

Vandaag mocht ze weer de wei op en werd ze warm verwelkomd door de andere paarden. In een jaar tijd is Beetle veel volwassener geworden. Van de opgeschoten puber die wij als 2-jarige ontmoetten in Wisconsin is weinig meer terug te vinden. We hopen dat ze zich hier snel thuis gaat voelen en kijken al stiekem uit naar haar 2011 veulen.