18 aug 2009

6 op een rij (een poging tot..)

Afgelopen weekend kwam Puck op visite. Aangezien zij de nieuwe aanwinst is van mijn moeder en haar vriend en ze dus meer dan eens op bezoek zal komen, was het zeer de moeite waard om haar aan onze roedel van 5 honden voor te stellen. We begonnen met een wandeling samen met Chicco en Dora (Cane Corso's) op neutraal terrein. Chicco is altijd dol op 'speelgoed' en Puck werd onder die noemer geclassificeerd dus dat zat al goed. Dora is licht jaloers maar was ook nieuwsgierig en ook zij viel in zwijm voor de charmes van deze 2 jarige dame. Thuisgekomen liepen ze gedrie-en los in de wei en konden we de Jacks 1 voor 1 introduceren. Monster Muzby als eerst, gevolgd door Stuff en als laatste Spotje die vond dat ze eigenlijk niets meer te zeggen had nu de rest van de groep Puck al had geaccepteerd. Mooi zo!

De hele middag werd er gerend en geravot. Zelfs Muis deed fanatiek mee en viel Puck met open gesperde bek en woeste klauwtje aan. Geweldig! Puck wist niet wat haar overkwam maar genoot met volle teugen.

Wat zou het toch leuk zijn om een foto van alle honden (6 stuks) op een rij te hebben. Rolf heeft zijn best gedaan maar kwam niet verder dan 4 hondjes die bleven zitten. 6 hondjes op 1 foto lukt best maar het is wat rommelig...